"Každá cesta má své kaluže."

Tak zní jedno anglické přísloví, které platí o mé chystané knize a ostatně i o mém blogu. A jelikož má spotřeba kaluží v jejich obrazové podobě je z toho důvodu velká a zásoby obrázků se tenčí, rozhodl jsem se vás požádat o pomoc.

Byl bych moc rád za každou vaši fotku kaluže, kterou pořídíte nebo už máte, abych ji mohl následně s vaším svolením použít tady na blogu. Vím, že mezi vámi čtenáři je několik nadšených fotografů, takže je třeba toho využít. Nyní navíc máme podzim, takže podmínky budou úplně ideální :)

A kdo ví - třeba jedna fotka bude natolik dokonalá, že se stane obalem mé plánované knížky. A to je docela dobrá motivace, ne? :)

Předem velké díky všem, kteří se rozhodnou zúčastnit. Budu se těšit na vaše fotky buď tady v komentářích, na facebookovém profilu nebo na mém mailu (bocek@musicserver.cz).

Já jdu zatím psát tu svou nezkrotnou první kapitolu (která, mimochodem, začíná dostávat jasné obrysy a možná bude hotová dříve než o Vánocích, jak jsem tu jednou strašil :) ) a vy hezky foťte! To je dnes vše :)
 
P.S.: Zapojit se může opravdu kdokoliv. Velmi rád přijmu i snímky z vašich mobilů, protože i takové můžou být super. Takže hurá do toho :)